Renault Espace 2.0 Turbo 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault espace 2.0 turbo 170pk

Stage 1 Renault Espace 2.0 Turbo 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 250nm 305nm +22%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Renault Espace 2.0 Turbo 170pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault tuning.

In enkele uren kan je Renault Espace 2.0 Turbo 170pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Renault Espace 2.0 Turbo 170pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Espace 2.0 Turbo 170pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Renault Espace 2.0 Turbo 170pk zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Renault Espace 2.0 Turbo 170pk​
 • Mooier geluid uit uw Renault
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Espace 2.0 Turbo 170pk?​

Voor stage one chiptuning Renault Espace 2.0 Turbo 170pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Renault Espace 2.0 Turbo 170pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Espace 2.0 Turbo 170pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Renault Espace 2.0 Turbo 170pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Renault Espace 2.0 Turbo 170pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Espace 2.0 Turbo 170pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede Renault Espacetuning bestanden in gebruik
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Renault Espace 2.0 Turbo 170pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Espace 2.0 Turbo 170pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Renault Espace 2.0 Turbo 170pk is een populaire manier om je Renault Espace 2.0 Turbo 170pk te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Renault Espace 2.0 Turbo 170pk.

Daardoor is dit een goedkope Renault Espace 2.0 Turbo 170pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Renault Espace 2.0 Turbo 170pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Renault Espace 2.0 Turbo 170pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Renault Espace 2.0 Turbo 170pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Espace 2.0 Turbo 170pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Espace 2.0 Turbo 170pk. Je Renault Espace 2.0 Turbo 170pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Renault Espace 2.0 Turbo 170pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault auto, zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.