Renault Espace 1.9 DTi 98pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault espace 1.9 dti 98pk

Stage 1 Renault Espace 1.9 DTi 98pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 98pk 117pk +19.4%
Koppel 200nm 245nm +22.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Espace 1.9 DTi 98pk?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault auto chiptuning.

In enkele uren kan je Renault Espace door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Renault Espace 1.9 DTi 98pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Renault Espace 1.9 DTi 98pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Espace 1.9 DTi 98pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Espace 1.9 DTi 98pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Espace 1.9 DTi 98pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Espace 1.9 DTi 98pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Espace 1.9 DTi 98pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Renault Espace 1.9 DTi 98pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • De beste Renault Espacetuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Renault Espace 1.9 DTi 98pk

Ontdek wat chip tuning voor uw Renault Espace 1.9 DTi 98pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Espace 1.9 DTi 98pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Renault Espace 1.9 DTi 98pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Renault Espace 1.9 DTi 98pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Renault Espace 1.9 DTi 98pk.

Daardoor is dit een voordelige Renault Espace 1.9 DTi 98pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Espace 1.9 DTi 98pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Renault Espace 1.9 DTi 98pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Espace 1.9 DTi 98pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Renault Espace 1.9 DTi 98pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Espace 1.9 DTi 98pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw Renault dus even kwijt.