Renault Espace 1.9 DCi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault espace 1.9 dci 120pk

Stage 1 Renault Espace 1.9 DCi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 155pk +29.2%
Koppel 270nm 340nm +25.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft tuning Renault Espace 1.9 DCi 120pk?

De standaard software in de motor controller van uw Renault Espace is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Espace 1.9 DCi 120pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Renault Espace heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

tuning Renault Espace 1.9 DCi 120pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Renault Espace veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Renault Espace 1.9 DCi 120pk
 • Meer plezier uit uw Renault Espace 1.9 DCi 120pk​
 • Sportiever geluid

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Espace 1.9 DCi 120pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Espace 1.9 DCi 120pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Espace 1.9 DCi 120pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Espace 1.9 DCi 120pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Renault Espace 1.9 DCi 120pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Renault Espace 1.9 DCi 120pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Renault Espace 1.9 DCi 120pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Exclusief gebruik van goede Renault Espace 1.9 DCi 120pk chiptuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor u Renault Espace 1.9 DCi 120pk kan doen:
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Renault Espace 1.9 DCi 120pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Renault Espace 1.9 DCi 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Espace 1.9 DCi 120pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Renault Espace 1.9 DCi 120pk.

Daardoor is dit een voordelige Renault Espace 1.9 DCi 120pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Renault Espace 1.9 DCi 120pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Renault Espace 1.9 DCi 120pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Renault Espace 1.9 DCi 120pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Espace 1.9 DCi 120pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Renault Espace 1.9 DCi 120pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Renault Espace 1.9 DCi 120pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Rover tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Renault auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Renault dus even kwijt.