Renault Espace 1.8 TCe 225pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault espace 1.8 tce 225pk

Stage 1 Renault Espace 1.8 TCe 225pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 225pk 250pk +11.1%
Koppel 300nm 385nm +28.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Espace 1.8 TCe 225pk auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Renault Espace is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Espace 1.8 TCe 225pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Renault Espace tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Espace 1.8 TCe 225pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Mooier geluid uit uw Renault

Hoe gaat dat precies, chiptuningRenault Espace 1.8 TCe 225pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Espace 1.8 TCe 225pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Espace 1.8 TCe 225pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Renault Espace 1.8 TCe 225pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Espace 1.8 TCe 225pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Renault Espace 1.8 TCe 225pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Renault Espace 1.8 TCe 225pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Renault Espace 1.8 TCe 225pk.

Veilige chip tuning door

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Goede Renault Espacechiptuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Renault Espace 1.8 TCe 225pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Renault Espace 1.8 TCe 225pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Renault Espace 1.8 TCe 225pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Renault Espace 1.8 TCe 225pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Renault Espace 1.8 TCe 225pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Renault Espace 1.8 TCe 225pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Renault Espace 1.8 TCe 225pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Renault Espace 1.8 TCe 225pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Espace 1.8 TCe 225pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Espace 1.8 TCe 225pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Renault Espace 1.8 TCe 225pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Renault Espace 1.8 TCe 225pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Mercury ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Renault auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.