Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault espace 1.6 dci bi-turbo 160pk

Stage 1 Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 180pk +12.5%
Koppel 380nm 420nm +10.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft tuning Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk?

Het standaard programma in de Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk ecu van uw Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chiptunen van uw Renault kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chip tuning Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Renault Espace meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken
 • Harder geluid

Hoe gaat dat precies, remappenRenault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk?​

Voor stage één chiptuning Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk
 • Exclusief gebruik van goede Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk tuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk.

Daardoor is dit een voordelige Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Espace 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland Infiniti
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Renault al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.