Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault clio rs 2.0i 16v 197pk

Stage 1 Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 197pk 211pk +7.1%
Koppel 215nm 230nm +7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk?

De ecu software van uw Renault Clio is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Renault Clio veel soepelder rijdt door Renault Clio chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Renault Clio meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Sportiever karakter uit uw Renault
 • Geluid klinkt beter uit uw Renault
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk
 • De beste Renault Cliochiptuning software in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk genoemd. Hierbij pas je de Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk haalt.

Voor wie alles uit hun Renault Clio RS 2.0i 16v 197pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.