Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 182pk 190pk +4.4%
Koppel 200nm 215nm +7.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Renault Clio chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt harder uit uw Renault
 • Sneller optrekken uit uw Renault
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Ontdek wat auto laten chippen voor u Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk. Via deze methode moet je zelfs de Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk met meer kracht, zonder dat je Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk genoemd. Hierbij pas je de Renault Clio RS 2.0i 16v 182pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Peugeot zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Renault auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.