Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault clio 1.5 bluedci 85pk

Stage 1 Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 140pk +64.7%
Koppel 220nm 310nm +40.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk ecu van uw Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Meer plezier uit uw Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk​
 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Clio 1.5 BlueDCi 85pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk.

De chiptuning Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk
 • Exclusief gebruik van de beste Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk motor tuning:

Voor het Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk is een populaire manier om je Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk chiptuning. Je Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Renault Clio 1.5 BlueDCi 85pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Lexus ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Renault al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.