Renault Clio 1.2i 16v 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault clio 1.2i 16v 75pk

Stage 1 Renault Clio 1.2i 16v 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 85pk +13.3%
Koppel 105nm 120nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Renault Clio is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Renault Clio een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chip tuning Renault Clio 1.2i 16v 75pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Clio veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Renault Clio meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Renault Clio 1.2i 16v 75pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Beter geluid

Hoe gaat dat precies, chiptuningRenault Clio 1.2i 16v 75pk?​

Voor stage one chippen Renault Clio 1.2i 16v 75pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Clio 1.2i 16v 75pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Renault Clio 1.2i 16v 75pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Renault Clio 1.2i 16v 75pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Clio 1.2i 16v 75pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Renault Clio 1.2i 16v 75pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Renault Clio 1.2i 16v 75pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Clio 1.2i 16v 75pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van goede tuning software
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Clio 1.2i 16v 75pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Clio 1.2i 16v 75pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Renault Clio 1.2i 16v 75pk is een populaire methode om je Renault Clio 1.2i 16v 75pk te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Renault Clio 1.2i 16v 75pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Renault Clio 1.2i 16v 75pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Renault Clio 1.2i 16v 75pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Renault Clio 1.2i 16v 75pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Renault Clio 1.2i 16v 75pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Clio 1.2i 16v 75pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Renault Clio 1.2i 16v 75pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Clio 1.2i 16v 75pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Renault .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.