Renault Captur 1.5 DCi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault captur 1.5 dci 90pk

Stage 1 Renault Captur 1.5 DCi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 220nm 270nm +22.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de Renault Captur 1.5 DCi 90pk ecu van uw Renault Captur is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Renault Captur vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Renault Captur kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Renault Captur is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Renault Captur 1.5 DCi 90pk veel soepelder gaat door tuning Renault Captur 1.5 DCi 90pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Renault Captur 1.5 DCi 90pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Renault
 • Meer rijplezier ​
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer vermogen uit uw Renault

Hoe gaat dat precies, remappenRenault Captur 1.5 DCi 90pk?​

Voor stage one tunen Renault Captur 1.5 DCi 90pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Renault Captur 1.5 DCi 90pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Captur 1.5 DCi 90pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Captur 1.5 DCi 90pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Renault Captur 1.5 DCi 90pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Renault Captur 1.5 DCi 90pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Renault Captur 1.5 DCi 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Captur 1.5 DCi 90pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Renault Captur 1.5 DCi 90pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zonder uw Renault Captur 1.5 DCi 90pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Renault Captur 1.5 DCi 90pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Renault Captur 1.5 DCi 90pk.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • De beste Renault Capturtuning software in gebruik
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Renault Captur 1.5 DCi 90pk
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Renault Captur 1.5 DCi 90pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Renault Captur 1.5 DCi 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Renault Captur 1.5 DCi 90pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Renault Captur 1.5 DCi 90pk.

Hierdoor is dit een voordelige Renault Captur 1.5 DCi 90pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Renault Captur 1.5 DCi 90pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Renault Captur 1.5 DCi 90pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Captur 1.5 DCi 90pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Captur 1.5 DCi 90pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Captur 1.5 DCi 90pk chiptuning. Je Renault Captur 1.5 DCi 90pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Renault Captur 1.5 DCi 90pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Renault Captur 1.5 DCi 90pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Renault .

Daarom is je Renault auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault doen.