Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault captur 1.5 bluedci 115pk

Stage 1 Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 260nm 320nm +23.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Renault Captur vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Renault Captur tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Renault Captur meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenRenault Captur 1.5 BlueDCi 115pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault auto
 • De beste Renault Capturchiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk motor tuning:

Voor het Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk is een populaire manier om je Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk te chiptunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk aanpassen. Zonder de Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk genoemd. Je Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk ook diverse andere software modificaties voor Renault Captur 1.5 BlueDCi 115pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault auto, zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.