Renault Alaskan 2.3 dCi 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault alaskan 2.3 dci 190pk

Stage 1 Renault Alaskan 2.3 dCi 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 210pk +10.5%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Renault Alaskan 2.3 dCi 190pk ecu van uw Renault Alaskan is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Renault auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Renault Alaskan 2.3 dCi 190pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Renault Alaskan 2.3 dCi 190pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Alaskan 2.3 dCi 190pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Alaskan 2.3 dCi 190pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Alaskan 2.3 dCi 190pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Alaskan 2.3 dCi 190pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault auto
 • Gebruik van beste tuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Ontdek wat auto chippen voor u Renault Alaskan 2.3 dCi 190pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Renault Alaskan 2.3 dCi 190pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Alaskan 2.3 dCi 190pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Renault Alaskan 2.3 dCi 190pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Renault Alaskan 2.3 dCi 190pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Alaskan 2.3 dCi 190pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Renault Alaskan 2.3 dCi 190pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Alaskan 2.3 dCi 190pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Renault Alaskan 2.3 dCi 190pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Alaskan 2.3 dCi 190pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw Renault auto dus even kwijt.