Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel movano 2.3 cdti bi-turbo 163pk

Stage 1 Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 195pk +19.6%
Koppel 360nm 420nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Opel Movano gaat u merken dat uw Opel Movano veel soepelder gaat door Opel Movano chip tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sneller optrekken
 • Comfortabeler rijden​ met uw Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk​
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk waarborgen. Zonder uw Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk.

Veilige auto tuning

 • De beste Opel Movanotuning bestanden in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze manier hoef je zelfs de Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk. Hierbij pas je de Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk haalt.

Voor wie alles uit hun Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 163pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.