Opel Antara 2.2 CDTi 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel antara 2.2 cdti 184pk

Stage 1 Opel Antara 2.2 CDTi 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 200pk +8.7%
Koppel 400nm 430nm +7.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Antara 2.2 CDTi 184pk kan doen:

De ecu software van uw Opel Antara 2.2 CDTi 184pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Opel kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Opel Antara 2.2 CDTi 184pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Opel Antara chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Opel Antara 2.2 CDTi 184pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Opel Antara 2.2 CDTi 184pk:​​

 • Meer plezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken uit uw Opel
 • Mooier geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Antara 2.2 CDTi 184pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Antara 2.2 CDTi 184pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Antara 2.2 CDTi 184pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Opel Antara 2.2 CDTi 184pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Opel Antara 2.2 CDTi 184pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van goede tuning software
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

Methodes voor Opel Antara 2.2 CDTi 184pk motor tuning:

Voor het Opel Antara 2.2 CDTi 184pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Opel Antara 2.2 CDTi 184pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Opel Antara 2.2 CDTi 184pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Opel Antara 2.2 CDTi 184pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Opel Antara 2.2 CDTi 184pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Opel Antara 2.2 CDTi 184pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Opel Antara 2.2 CDTi 184pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Antara 2.2 CDTi 184pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Antara 2.2 CDTi 184pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Opel Antara 2.2 CDTi 184pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Antara 2.2 CDTi 184pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Antara 2.2 CDTi 184pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Honda ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.