Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel combo 1.5 bluehdi 131pk

Stage 1 Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 131pk 160pk +22.1%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk?

Het motormanagementsysteem van uw Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Opel Combo gaat u merken dat uw Opel Combo veel lekkerder rijdt door Opel Combo chip tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid
 • Meer rijplezier uit uw Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tuning Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zonder uw Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk kan worden!
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk is de meest populaire methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk met meer kracht, zonder dat je Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Opel Combo 1.5 BlueHDI 131pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning Alfa Romeo
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.