Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel insignia gsi 2.0 cdti bi-turbo 210pk

Stage 1 Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 240pk +14.3%
Koppel 480nm 550nm +14.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk chiptunen?

De ecu software van uw Opel Insignia is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Door het tunen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt harder uit uw Opel

Hoe gaat dat precies, chippen van een Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van beste tuning software
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk motor tuning:

Voor het Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk aanpassen. Zonder de Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Opel Insignia GSi 2.0 CDTI Bi-Turbo 210pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.