Opel Vectra 2.8T V6 255pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel vectra 2.8t v6 255pk

Stage 1 Opel Vectra 2.8T V6 255pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 255pk 300pk +17.6%
Koppel 355nm 450nm +26.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Vectra 2.8T V6 255pk kan doen:

De ecu software van uw Opel Vectra 2.8T V6 255pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Opel Vectra vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Opel Vectra 2.8T V6 255pk zult u merken dat uw Opel Vectra 2.8T V6 255pk veel lekkerder gaat door Opel Vectra tunen. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever karakter uit uw Opel
 • Mooier geluid
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Opel Vectra 2.8T V6 255pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Vectra 2.8T V6 255pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Opel Vectra 2.8T V6 255pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Opel Vectra 2.8T V6 255pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Opel Vectra 2.8T V6 255pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u Opel Vectra 2.8T V6 255pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Opel auto
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Goede Opel Vectratuning bestanden in gebruik

Ontdek wat chip tuning voor uw Opel Vectra 2.8T V6 255pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Vectra 2.8T V6 255pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Opel Vectra 2.8T V6 255pk is een populaire manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Opel Vectra 2.8T V6 255pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Opel Vectra 2.8T V6 255pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Opel Vectra 2.8T V6 255pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Vectra 2.8T V6 255pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Opel Vectra 2.8T V6 255pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Vectra 2.8T V6 255pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Opel Vectra 2.8T V6 255pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over Opel Vectra 2.8T V6 255pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Vectra 2.8T V6 255pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Vectra 2.8T V6 255pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Opel auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.