Opel Insignia 1.8i 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel insignia 1.8i 140pk

Stage 1 Opel Insignia 1.8i 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 150pk +7.1%
Koppel 175nm 190nm +8.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Insignia 1.8i 140pk kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Opel Insignia is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Opel kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Opel Insignia 1.8i 140pk zult u merken dat uw Opel Insignia veel lekkerder gaat door tuning Opel Insignia 1.8i 140pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Insignia 1.8i 140pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Insignia 1.8i 140pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Insignia 1.8i 140pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Insignia 1.8i 140pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Opel Insignia 1.8i 140pk
 • De beste Opel Insigniatuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Opel Insignia 1.8i 140pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Opel Insignia 1.8i 140pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Insignia 1.8i 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Insignia 1.8i 140pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Insignia 1.8i 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Opel Insignia 1.8i 140pk!

Opel Insignia 1.8i 140pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Opel Insignia 1.8i 140pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Insignia 1.8i 140pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Insignia 1.8i 140pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Insignia 1.8i 140pk chiptuning. Hierbij pas je de Opel Insignia 1.8i 140pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Insignia 1.8i 140pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over Opel Insignia 1.8i 140pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Insignia 1.8i 140pk.

Zo doen wij naast Opel Insignia 1.8i 140pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.