Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel meriva 1.4 turbo 120pk

Stage 1 Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 165pk +37.5%
Koppel 175nm 265nm +51.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Opel Meriva vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel auto chiptuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk. Je Opel Meriva zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer PK’s
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk auto.

Zo doen wij naast Opel Meriva 1.4 Turbo 120pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning Mitsubishi
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel en bent u uw Opel dus even kwijt.