Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel insignia 1.6 cdti 160pk

Stage 1 Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 190pk +18.8%
Koppel 350nm 400nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Opel Insignia een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk veel soepelder gaat door chip tuning Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk. Je Opel Insignia zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer performance
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk. Zonder de Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk.

Zo doen wij naast chiptuning Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk ook diverse andere software modificaties voor Opel Insignia 1.6 CDTI 160pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Dacia ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Opel .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel auto en bent u uw Opel dus even kwijt.