Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Maserati levante 3.8 v8 bi-turbo gts 550pk

Stage 1 Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 550pk 570pk +3.6%
Koppel 730nm 800nm +9.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

tuning Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk chiptuning:​​

 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chippen Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • De beste Maserati Levantechiptuning files in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk wordt!

Methodes voor Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk motor tuning:

Voor het Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk ECU niet te ontmantelen.

Je Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk ook verscheidene andere software modificaties voor Maserati Levante 3.8 V8 Bi-Turbo GTS 550pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Saturn ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Maserati auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Maserati zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Maserati auto doen.