Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Maserati granturismo 4.7 v8 460pk

Stage 1 Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 460pk 485pk +5.4%
Koppel 520nm 550nm +5.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na070140210280350420490

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

In een paar uur kan je Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Maserati GranTurismo is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt harder uit uw Maserati
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen van een Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van de beste Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk tuning files
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk kan worden!
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Maserati GranTurismo 4.7 V8 460pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Maserati auto, zonder dat hierbij veranderingen Maserati baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Maserati .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.