Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Maserati ghibli 3.0d v6 275pk

Stage 1 Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 275pk 305pk +10.9%
Koppel 600nm 660nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Maserati Ghibli een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Maserati Ghibli meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk waarborgen. Zonder uw Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • De beste Maserati Ghiblituning bestanden in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk haalt.

Stage 2 Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk ook diverse andere software modificaties voor Maserati Ghibli 3.0D V6 275pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Maserati chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Maserati .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Maserati auto en bent u uw auto dus even kwijt.