Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Maserati ghibli s 3.0 v6 bi-turbo 410pk

Stage 1 Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 410pk 460pk +12.2%
Koppel 550nm 665nm +20.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420480

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft tuning Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Maserati kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Maserati Ghibli is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Maserati Ghibli chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever geluid
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk?​

Bij stage één tunen Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk.

Veilige chiptuning door

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Maserati auto
 • Gebruik van goede Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk chiptuning bestanden
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Maserati Ghibli S 3.0 V6 Bi-Turbo 410pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Dacia externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Maserati auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.