Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Maserati granturismo 4.2 v8 405pk

Stage 1 Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 405pk 430pk +6.2%
Koppel 460nm 495nm +7.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Maserati GranTurismo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In enkele uren kan je Maserati GranTurismo met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk veel soepelder rijdt door chip tuning Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Maserati GranTurismo meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer rijplezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tunen Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk
 • Goede Maserati GranTurismochiptuning bestanden in gebruik
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk wordt!

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk.

Specialistische Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Maserati GranTurismo 4.2 V8 405pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Skoda ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.