Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Maserati coupé gt 4.2 v8 390pk

Stage 1 Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 390pk 420pk +7.7%
Koppel 451nm 475nm +5.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Maserati Coupé vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Maserati Coupé veel lekkerder rijdt door chip tuning Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk
 • Sportiever geluid
 • Sneller optrekken uit uw Maserati
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chiptuning Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede Maserati Coupétuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk OBD chiptuning

OBD tuning Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk is een populaire manier om je Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk. Zonder de Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk haalt.

Deze vorm van Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk ook diverse andere software modificaties voor Maserati Coupé GT 4.2 V8 390pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Maserati baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Maserati al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.