Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Maserati granturismo 4.7 v8 440pk

Stage 1 Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 440pk 460pk +4.5%
Koppel 490nm 510nm +4.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420480

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In enkele uren kan je Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Maserati GranTurismo zult u merken dat uw Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk veel soepelder gaat door Maserati GranTurismo chip tunen. Je Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pk ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Maserati GranTurismo 4.7 V8 440pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Hummer
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Maserati auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.