Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Maserati quattroporte 4.2 v8 400pk

Stage 1 Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 400pk 425pk +6.3%
Koppel 460nm 485nm +5.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na070140210280350420490

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk chiptunen?

De ecu software van uw Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Maserati Quattroporte zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chip tuning Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Maserati Quattroporte meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Maserati
 • Sportiever karakter
 • Comfortabeler rijden​ met uw Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk.

Daardoor is dit een voordelige Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk met meer kracht, zonder dat je Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk chiptuning. Je Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Maserati Quattroporte 4.2 V8 400pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning DS
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Maserati chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Maserati auto.

Daarom is je Maserati al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Maserati auto dus even kwijt.