Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 350pk 420pk +20%
Koppel 500nm 600nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Maserati Ghibli is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Door het tunen van uw Maserati kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Maserati Ghibli tunen. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk​
 • Sportiever geluid uit uw Maserati

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tuning Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Maserati auto
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • De beste Maserati Ghiblichiptuning files in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk ECU niet te ontmantelen.

Je Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Maserati Ghibli 3.0 V6 350pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Mercury bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Maserati auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.