Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 350pk 420pk +20%
Koppel 500nm 600nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft tuning Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk?

Het standaard programma in de Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk ecu van uw Maserati Levante is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Maserati Levante kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Maserati Levante tunen. Je Maserati Levante zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer PK’s
 • Mooier geluid uit uw Maserati
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage één tunen Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van de beste Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk tuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk is de meest populaire methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk met meer performance, zonder dat je Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk. Hierbij pas je de Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo 350pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Lincoln
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Maserati auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Maserati en bent u uw Maserati dus even kwijt.