Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia ypsilon 1.3 multijet 90pk

Stage 1 Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 114pk +26.7%
Koppel 200nm 245nm +22.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je Lancia Ypsilon met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • De beste Lancia Ypsilonchiptuning software in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk kan worden!
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk wordt!

Methodes voor Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk ECU niet te ontmantelen.

Je Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk genoemd. Je Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 90pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Rover ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Lancia auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Lancia auto en bent u uw Lancia dus even kwijt.