Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia phedra 2.2 jtdm 170pk

Stage 1 Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 195pk +14.7%
Koppel 370nm 435nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk chiptunen?

De ecu van uw Lancia Phedra is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Lancia Phedra vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Lancia tuning.

In een paar uur kan je Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Mooier geluid
 • Meer koppel
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk is een veelvoorkomende methode om je Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk te chiptunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk.

Hierdoor is dit een goedkope Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lancia Phedra 2.2 JTDm 170pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Lancia dus even kwijt.