Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia thema 3.0 mjet 240pk

Stage 1 Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 270pk +12.5%
Koppel 550nm 630nm +14.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Lancia Thema veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter
 • Meer plezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Harder geluid

Hoe werkt het?​

Voor stage één tuning Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Lancia Thema 3.0 Mjet 240pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Lancia doen.