Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia lybra 1.9 jtd 105pk

Stage 1 Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 255nm 315nm +23.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Lancia Lybra is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Lancia Lybra tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk chiptuning:​​

 • Harder geluid
 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk.

De chiptuning Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk wordt!

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk motor tuning:

Voor het Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk.

Daardoor is dit een voordelige Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk aanpassen. Zonder de Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk!

Stage 2 chiptuning Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk.

Specialistische ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk.

Zo doen wij buiten Lancia Lybra 1.9 JTD 105pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Maserati ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Lancia auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.