Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 205pk +11.4%
Koppel 383nm 450nm +17.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chip tuning Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Hyundai ix35 zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance uit uw Hyundai

Hoe werkt het?​

Bij stage one chiptuning Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor uw Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk tuning software

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk. Je Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hyundai ix35 2.0 CRDi 184pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning Oldsmobile
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Hyundai al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Hyundai zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.