Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 125pk +38.9%
Koppel 220nm 290nm +31.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1396 CC
Type ecu Bosch EDC17 & Bosch EDC17C57 & Delphi DCM 3.7
Compressieverhouding 17,0 : 1
Boring X slag 75,0 X 79,0 mm
Motornummer U-II

Hyundai tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Hyundai i30 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Hyundai auto chiptuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor u Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • De beste Hyundai i30chiptuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk is een geliefde manier om je Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk. Hierbij pas je de Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk haalt.

Stage 2 Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Hyundai i30 1.4 CRDi 90pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hyundai i30 1.4 CRDi 90pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Dodge bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Hyundai .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.