Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai i30 2.0 t-gdi n performance 275pk

Stage 1 Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 275pk 300pk +9.1%
Koppel 378nm 450nm +19%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Hyundai i30 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Hyundai i30 tunen. Je Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Mooier geluid uit uw Hyundai

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • De beste Hyundai i30tuning files in gebruik
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk kan doen:

Verschillende vormen Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk motor tuning:

Voor het Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk.

Daardoor is dit een voordelige Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk. Met deze methode hoef je zelfs de Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk haalt.

Deze vorm van Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hyundai i30 2.0 T-GDi N Performance 275pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Mini motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Hyundai .

Daarom is je Hyundai al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.