Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 88pk 105pk +19.3%
Koppel 215nm 265nm +23.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Hyundai Getz is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Hyundai Getz kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

tuning Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Hyundai Getz veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Hyundai Getz 1.5 CRDi 88pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Bentley zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Hyundai auto.

Daarom is je Hyundai al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Hyundai zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Hyundai auto doen.