Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 182pk 220pk +20.9%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk?

De ecu software van uw Honda HR-V is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Honda auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Honda HR-V is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Honda HR-V chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Honda HR-V meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer koppel
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk?​

Bij stage one tunen Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk
 • Ontdek wat het chippen voor u Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede Honda HR-Vchiptuning software in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Ontdek wat auto chippen voor u Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk auto kan doen:

Methodes voor Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Honda HR-V 1.5T VTEC 182pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning Hummer
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Honda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.