Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Honda fr-v 2.2 ctdi 140pk

Stage 1 Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 185pk +32.1%
Koppel 340nm 400nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Honda FR-V kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Honda FR-V zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Sportiever karakter uit uw Honda
 • Meer plezier uit uw Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningHonda FR-V 2.2 CTDi 140pk?​

Voor stage 1 tuning Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk is uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk kan worden!
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk.

Specialistische ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Honda FR-V 2.2 CTDi 140pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Honda FR-V 2.2 CTDi 140pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Honda zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.