Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Honda civic 2.2 i-dtec 150pk

Stage 1 Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 185pk +23.3%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Honda Civic kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk. Je Honda Civic zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever geluid
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Goede Honda Civicchiptuning files in gebruik
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk. Zonder de Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pk.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Honda Civic 2.2 i-DTEC 150pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Peugeot ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Honda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Honda zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Honda auto doen.