Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Honda civic 1.6 i-dtec 120pk

Stage 1 Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 165pk +37.5%
Koppel 300nm 380nm +26.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Honda auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Honda Civic kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk. Je Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk
 • De beste Honda Civictuning files in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk kan worden!
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tuning voor u Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk chiptuning. Je Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk.

Specialistische Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk.

Zo doen wij naast chiptuning Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Honda Civic 1.6 i-DTEC 120pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.