Honda Civic 2.2 CTDi 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Honda civic 2.2 ctdi 140pk

Stage 1 Honda Civic 2.2 CTDi 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 185pk +32.1%
Koppel 340nm 400nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Honda Civic 2.2 CTDi 140pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Honda Civic is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Honda auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Honda Civic 2.2 CTDi 140pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Meer rijplezier ​
 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippenHonda Civic 2.2 CTDi 140pk?​

Voor stage één tunen Honda Civic 2.2 CTDi 140pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Honda Civic 2.2 CTDi 140pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Honda Civic 2.2 CTDi 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Honda Civic 2.2 CTDi 140pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Honda Civic 2.2 CTDi 140pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Honda Civic 2.2 CTDi 140pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Honda Civic 2.2 CTDi 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Honda Civic 2.2 CTDi 140pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van de beste Honda Civic 2.2 CTDi 140pk tuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto laten chippen voor u Honda Civic 2.2 CTDi 140pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Honda Civic 2.2 CTDi 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Honda Civic 2.2 CTDi 140pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Honda Civic 2.2 CTDi 140pk.

Hierdoor is dit een goedkope Honda Civic 2.2 CTDi 140pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoef je zelfs de Honda Civic 2.2 CTDi 140pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Honda Civic 2.2 CTDi 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Honda Civic 2.2 CTDi 140pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Honda Civic 2.2 CTDi 140pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Honda Civic 2.2 CTDi 140pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Honda Civic 2.2 CTDi 140pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Honda Civic 2.2 CTDi 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Honda Civic 2.2 CTDi 140pk.

Gespecialiseerde notie over Honda Civic 2.2 CTDi 140pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Honda Civic 2.2 CTDi 140pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren Alpina
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Honda zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Honda auto doen.