Honda Accord 1.5 Turbo 192pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Honda accord 1.5 turbo 192pk

Stage 1 Honda Accord 1.5 Turbo 192pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 192pk 220pk +14.6%
Koppel 260nm 300nm +15.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Honda Accord 1.5 Turbo 192pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

tuning Honda Accord 1.5 Turbo 192pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Honda Accord veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Honda Accord 1.5 Turbo 192pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Sportiever geluid uit uw Honda
 • Sneller optrekken uit uw Honda

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Honda Accord 1.5 Turbo 192pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Honda Accord 1.5 Turbo 192pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Honda Accord 1.5 Turbo 192pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Honda Accord 1.5 Turbo 192pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Honda Accord 1.5 Turbo 192pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Honda Accord 1.5 Turbo 192pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Honda Accord 1.5 Turbo 192pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Honda Accord 1.5 Turbo 192pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Honda Accord 1.5 Turbo 192pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Honda auto
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van goede Honda Accord 1.5 Turbo 192pk tuning files
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Honda Accord 1.5 Turbo 192pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Honda Accord 1.5 Turbo 192pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Honda Accord 1.5 Turbo 192pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Honda Accord 1.5 Turbo 192pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Honda Accord 1.5 Turbo 192pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Honda Accord 1.5 Turbo 192pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Honda Accord 1.5 Turbo 192pk!

Chiptuning Honda Accord 1.5 Turbo 192pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Honda Accord 1.5 Turbo 192pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Honda Accord 1.5 Turbo 192pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Honda Accord 1.5 Turbo 192pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Honda auto, zonder dat hierbij aanpassingen Honda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Honda .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Honda dus even kwijt.