Honda Accord 2.0 Turbo 252pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Honda accord 2.0 turbo 252pk

Stage 1 Honda Accord 2.0 Turbo 252pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 252pk 280pk +11.1%
Koppel 370nm 450nm +21.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Honda Accord 2.0 Turbo 252pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Honda Accord is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Honda auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Honda Accord 2.0 Turbo 252pk zult u merken dat uw Honda Accord 2.0 Turbo 252pk veel lekkerder gaat door tuning Honda Accord 2.0 Turbo 252pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Honda Accord 2.0 Turbo 252pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tuning Honda Accord 2.0 Turbo 252pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Honda Accord 2.0 Turbo 252pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Honda Accord 2.0 Turbo 252pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Honda Accord 2.0 Turbo 252pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Honda Accord 2.0 Turbo 252pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Honda Accord 2.0 Turbo 252pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede Honda Accord 2.0 Turbo 252pk tuning software
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Honda Accord 2.0 Turbo 252pk motor tuning:

Voor het Honda Accord 2.0 Turbo 252pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Honda Accord 2.0 Turbo 252pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Honda Accord 2.0 Turbo 252pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Honda Accord 2.0 Turbo 252pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Honda Accord 2.0 Turbo 252pk met meer kracht, zonder dat je Honda Accord 2.0 Turbo 252pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Honda Accord 2.0 Turbo 252pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Honda Accord 2.0 Turbo 252pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Honda Accord 2.0 Turbo 252pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Honda Accord 2.0 Turbo 252pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Honda Accord 2.0 Turbo 252pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Honda Accord 2.0 Turbo 252pk.

Diepgaande kennis over Honda Accord 2.0 Turbo 252pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Honda auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Honda en bent u uw auto dus even kwijt.