Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Honda cr-v 1.6 i-dtec 120pk

Stage 1 Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Honda auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Honda CR-V tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk wordt!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Exclusief gebruik van de beste Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat chip tuning voor u Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk kan doen:

Methodes voor Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk motor tuning:

Voor het Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk ECU niet te ontmantelen.

Je Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk chiptuning genoemd. Je Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk.

Gespecialiseerde notie over Honda CR-V 1.6 i-DTEC 120pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning Volvo
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Honda en bent u uw Honda dus even kwijt.