Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Honda cr-v 1.5 vtec turbo 173pk

Stage 1 Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 173pk 220pk +27.2%
Koppel 220nm 300nm +36.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk?

Het motormanagementsysteem van uw Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je Honda CR-V door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Honda CR-V heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk zult u merken dat uw Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk veel lekkerder rijdt door Honda CR-V tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk

Hoe gaat dat precies, remappenHonda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Gebruik van goede tuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk.

Gespecialiseerde kennis over Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 173pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Honda auto en bent u uw Honda dus even kwijt.