Honda Civic 2.0 T Type R 310pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Honda civic 2.0 t type r 310pk

Stage 1 Honda Civic 2.0 T Type R 310pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 310pk 350pk +12.9%
Koppel 400nm 500nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Honda Civic 2.0 T Type R 310pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Honda Civic 2.0 T Type R 310pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Honda Civic kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Honda Civic 2.0 T Type R 310pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Honda Civic gaat u merken dat uw Honda Civic veel soepelder gaat door chip tuning Honda Civic 2.0 T Type R 310pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Honda Civic 2.0 T Type R 310pk
 • Geluid klinkt beter
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Honda Civic 2.0 T Type R 310pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Honda Civic 2.0 T Type R 310pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Honda Civic 2.0 T Type R 310pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Honda Civic 2.0 T Type R 310pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • De beste Honda Civicchiptuning files in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Honda Civic 2.0 T Type R 310pk
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Honda Civic 2.0 T Type R 310pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Ontdek wat chip tuning voor u Honda Civic 2.0 T Type R 310pk kan doen:

Verschillende vormen Honda Civic 2.0 T Type R 310pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Honda Civic 2.0 T Type R 310pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Honda Civic 2.0 T Type R 310pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Honda Civic 2.0 T Type R 310pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Honda Civic 2.0 T Type R 310pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Honda Civic 2.0 T Type R 310pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 Honda Civic 2.0 T Type R 310pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Honda Civic 2.0 T Type R 310pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Honda Civic 2.0 T Type R 310pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Honda Civic 2.0 T Type R 310pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Honda Civic 2.0 T Type R 310pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Honda Civic 2.0 T Type R 310pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Honda Civic 2.0 T Type R 310pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Honda Civic 2.0 T Type R 310pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Honda baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Honda al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Honda en bent u uw Honda auto dus even kwijt.