Honda Civic 1.7 CDTi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Honda civic 1.7 cdti 100pk

Stage 1 Honda Civic 1.7 CDTi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 220nm 270nm +22.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Honda Civic 1.7 CDTi 100pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de Honda Civic 1.7 CDTi 100pk ecu van uw Honda Civic 1.7 CDTi 100pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Honda Civic 1.7 CDTi 100pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Honda Civic veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Mooier geluid
 • Meer vermogen
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Honda Civic 1.7 CDTi 100pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Honda Civic 1.7 CDTi 100pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Honda Civic 1.7 CDTi 100pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Honda Civic 1.7 CDTi 100pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Honda Civic 1.7 CDTi 100pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Honda Civic 1.7 CDTi 100pk.

Veilige auto tuning

 • Goede Honda Civicchiptuning bestanden in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Honda Civic 1.7 CDTi 100pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Ontdek wat chip tuning voor u Honda Civic 1.7 CDTi 100pk auto kan doen:

Methodes voor Honda Civic 1.7 CDTi 100pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Honda Civic 1.7 CDTi 100pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Honda Civic 1.7 CDTi 100pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Honda Civic 1.7 CDTi 100pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Honda Civic 1.7 CDTi 100pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Honda Civic 1.7 CDTi 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Honda Civic 1.7 CDTi 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Honda Civic 1.7 CDTi 100pk!

Chiptuning Honda Civic 1.7 CDTi 100pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Honda Civic 1.7 CDTi 100pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Honda Civic 1.7 CDTi 100pk. Je Honda Civic 1.7 CDTi 100pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Honda Civic 1.7 CDTi 100pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Diepgaande kennis over Honda Civic 1.7 CDTi 100pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Honda Civic 1.7 CDTi 100pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Honda Civic 1.7 CDTi 100pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Honda Civic 1.7 CDTi 100pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Opel motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Honda auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Honda auto doen.