Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Honda cr-v 1.6 i-dtec 160pk

Stage 1 Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 190pk +18.8%
Koppel 350nm 410nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Honda CR-V tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk​
 • Meer PK’s
 • Sportiever geluid uit uw Honda

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chippen Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning software
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Suzuki ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Honda auto, zonder dat hierbij veranderingen Honda baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Honda en bent u uw Honda dus even kwijt.